Om foreningen

Parkhusene 3 var færdigbygget som den sidste etape i maj og juni 2006. Parkhusene var den første lejlighedsbygning på Edvard Thomsens vej, så den gang var der udsigt over byen. Nu har vi til gengæld fået lidt mere liv på vejen.

Parkhusene 3 består af opgangene 79 og 81. Der er 54 ejerlejligheder. Vi deler karet med Parkhusene 1, som består af ejer og lejelejligheder (det er her Netto ligger) og Parkhusene 2, der består af ejer- og andelslejligheder. Så udover, at der er en ejerforening i Parkhusene 3 indgår vi også G/F Parkhusene sammen med Parkhusene 1 og 2. Her varetages fælles arealerne og miljøstationen blandt andet.

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Vi tjekker mailen næsten dagligt. Det vil sige, at hvis det er en akut situation, kan det være nødvendigt at kontakte os privat. Dette gøres til Sidra, formand.

Felter med * skal udfyldes.

Sidra Khan

parkhusene3@gmail.com

Ved akutte henvendelser er nummeret 28712731. I videst mulige omfang henstilles til mailen, som tjekkes næsten dagligt.
Efter kl. 18 frabedes personlige henvendelser ved døren.

Farigh Lahouni

parkhusene3@gmail.com

Bestyrelsesmedlem. kontakt Farigh, hvis du vil låne borehammer. 26112829.
se under punktet 'borehammer'.

Louise Hansen

Nikolaj Carøe